marți, 27 martie 2018

Caricaturi la gramada sau de calitate

Am participat la un targ de nunti in weekend si am vazut oferta de Caricaturi la Gramada, adica "caricaturisti fara numar", 1,2,3,4....n, si m-a pufnit complet rasul :)) pentu ca Bucurestiul si Clujul ar fi complet ocupat.

Cred ca emisiunea Romanii au Talent ar fi trebuit sa se mute la aceasta firma, care are caricaturisti fara numar.  De cand la noi atata talent?

Caricaturi la gramada sau de calitate


Scriu acest articol pentru a va ajuta sa alegeti o oferta buna de divertisment artistic pe baza de caricaturi la nunta dvs.

1. Timpul
Ei bine aceasta firma se mandreste ca vinde caricaturi la gramada a cate 7 ore fiecare...Deci aveti ocazia sa dati bani pe o cantitate de 7 ore in care cineva vine si face ce poate mai bine si cum poate mai bine (nu ma indoiesc de asta) ceva ce se cheama caricaturi.

Nu numai ca acest aspect este total irelevant din simplu simt practic, pentru ca un artist nu se vinde la ora asa cum un pictor nu isi vinde tablourile la metru de panza. Dar este irelevant pentru ca si artist cu cat stai mai mult la o caricatura cu creionul si cu radiera cu atat  esti mai defazat de ceea ce se cheama surprindere a esentei. Exemplu Caricaturistul Stefan Popa Popas arhicunoscut pentru viteza sa de o surprinde si reda pe hartie expresia cuiva. 

2. Inclus in pret foi, materiale (pe langa 7 ore)

Un entertainer nu va spune nicioadata ca include in pret recuzita sa (un magician de exemplu) sau un cuplu de dansatori (costumatia). Un artist, caricaturist, magician sau orice altceva va include spectacol, umor/bunadispozitie, si amintiri de neuitat.

Sper ca ti-am arat inca 2 puncte la care sa te uiti cand alegi un caricaturist la nunta ta. Cel mai simplu este sa compari una langa alta caricaturile realizate de doi artisti caricaturisti, altfel in lipsa lor am incercat in acest blog sa dau cateva directii.

Sa inceapa nunta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu